De sterke opbouw van O-Linq

De sterke opbouw van O-Linq

74 putranden geplaatst op een industrieterrein middels het gecentreerd boorsysteem

Eindelijk putranden die voldoen aan de verwachting.

Op wegen waar zwaar en intensief verkeer rijdt, wordt er veel gevraagd van een putafdekking. Op een industrieterrein in Heerenveen waren er in het verleden zowel traditionele vierkante putranden toegepast, alsook solo self levels. Beide methoden bleken niet opgewassen tegen het intensieve verkeer. Daarom werd er gezocht naar een sterkere oplossing. Die werd gevonden door de putranden te plaatsen middels het gecentreerd boorsysteem. Bij dit systeem wordt de put na het asfalteren in het asfalt geboord. Het resultaat is een put die exact op de juiste hoogte ligt. Door de superieure verdichting rondom de put vormen wegdek en put blijvend één vlak oppervlak.

O-Linq kenmerkt zich door een sterk en duurzaam opgebouwd systeem.

Het gecentreerd boorsysteem O-Linq kenmerkt zich door een sterk en duurzaam opgebouwd systeem. Dit uit zich bijvoorbeeld in het gebruik van gecertificeerde overgangsplaten als onderconstructie en de Poltec stelmortel als duurzame stellaag. Poltec mortels hebben een hoge druksterkte, optimale hechting en zijn beter bestand tegen rioolgassen.

Het gecentreerd boorsysteem is veel meer dan een ronde putrand alleen. Het is het resultaat van kritisch denkwerk en gekwalificeerd vak personeel die het systeem plaatst. Het is een professioneel totaalpakket met voordelen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Daarbij kan de beheerder van dit industrieterrein rekenen op een vermindering van de onderhoudskosten.

Wij zoeken jou!

2 vacatures