PUTRAND HERSTEL

dé veilige oplossing zonder overlast

PUTRAND HERSTEL

dé veilige oplossing zonder overlast

Putrand herstel

Putranden in het wegdek gaan helaas niet eindeloos mee. Vooral onvakkundig  aangelegde putten kunnen na verloop van tijd in het asfalt verzakken. Zodra dat gebeurt, ontstaan er gevaarlijke situaties voor verkeersdeelnemers. Bovendien zorgt een verzakte putrand voor veel geluidsoverlast. Ondanks expliciete wetgeving zijn er in Nederland honderden putranden die niet (meer) op de juiste hoogte staan. Daarom is het maar goed dat er oplossingen zijn om die putranden slim, efficiënt en duurzaam te herstellen.

“Wij creëren een veilige weg met een onopvallende put die geen overlast geeft”

De kennis en ervaring van een expert

Putherstelwerk vraagt om de kennis en ervaring van een expert, evenals hoogwaardige materialen en technieken. Daarom vallen zowel wegbeheerders als aannemers dankbaar terug op onze diensten. Zij hebben immers baat aan een veilige weg met een onopvallende put die geen overlast geeft. En ze hechten veel waarde aan een kwalitatief hoogwaardige methode die daarvoor zorgt. Omdat we onze herstelwerkzaamheden ook nog eens snel en slim uitvoeren, is er minimale  verkeersoverlast en garanderen we een oplossing voor de lange termijn. Zo brengen we duurzaam wegonderhoud samen met wegbeheerders en aannemers in de praktijk.

De voordelen op een rij:

• Hoogwaardige technieken

• Minimale verkeersoverlast

• Duurzame oplossingen

Klaar binnen een dagdeel

Bij Van den Broek herstellen we een putrand binnen een dagdeel. Eerst beoordelen we de situatie tot in detail. Want alleen dan weten we welke oplossing zich er het beste voor leent. Waar bevindt de put zich? Hoe groot is de asfaltschade rondom de putrand? En hoeveel verkeer rijdt er dagelijks over de weg heen? Zodra we dat weten, sturen we een team van specialisten met de juiste tools en materialen naar de put. Daar zagen we een vierkant gat rondom de putrand. Vaak zijn de stellagen waar de putrand op staat versleten of door de invloed van gassen vergaan. Zodra we deze lagen hebben vervangen, zetten we de putrand weer op de juiste hoogte. Daarvoor gebruiken we speciale mortels die snel uitharden en zeer sterk zijn. Daarna kan de weg binnen een uur open en is deze weer veilig voor alle verkeersdeelnemers.

De onmisbare factoren voor duurzamere wegen

Download vrijblijvend ons laatste e-book met o.a:

– Onderzoek CBS
– Onze visie op duurzaam wegbeheer
– Oplossingen voor duurzaam onderhoud
– Inspiratie van onze projecten
– routekaart naar duurzamere wegen
– The next step

DOWNLOAD E-book

08

PRO-systeem in 8 stappen

Bekijk hieronder de werkwijze van putrandherstel in de praktijk.

08

PRO-systeem in 8 stappen

Bekijk hieronder de werkwijze van putrandherstel in de praktijk.

“We brengen duurzaam wegonderhoud dagelijks in de praktijk”

“We brengen duurzaam wegonderhoud dagelijks in de praktijk”

Download de bestekteksten of E-book

Wilt u meer weten over putrandherstel? U kunt gratis gebruikmaken van onze bestekteksten. Of download ons e-book over duurzame wegen.

BESTEKTEKSTEN E-book

Wij zoeken jou!

2 vacatures