EER VAN JE WERK

6 vragen aan Maurice Last – Boormeerster

EER VAN JE WERK

6 vragen aan Maurice Last – Boormeerster

6 vragen aan Maurice

1 – Je bent al 14  jaren werkzaam bij vd Broek. Een goedlopende combi. Wat maakt dat jullie bij elkaar passen?

Ik ga nooit met tegenzin naar het werk. Ik hou vooral van het buitenwerk. Er is ruimte om je door te ontwikkelen doormiddel van rijbewijzen. En wanneer je privé even met wat problemen zit. Staat van den Broek altijd klaar om je te helpen.

2 – Van den Broek heeft dagelijks heel wat ploegen op de weg om specialistisch werk uit te voeren aan de Nederlandse infra. Welk type werk heeft jou voorkeur?

Het boren en stellen van ronde putten. Dit vind ik door het werken met diamantboren alleen al heel mooi werk.

3 – Wat maakt het werk van een boormeester bijzonder?

Ik vind het mooi om wanneer je op een werk aankomt en er nog niets zit. Om in nieuw asfalt hele grote gaten te boren en vervolgens een hele strakke put te stellen. Dit geeft echt eer van je werk.

Ook vind ik het uitdagend om vooruit te gaan boren. Ik ben dan vaak helemaal op mezelf aangewezen en verantwoordelijk voor het strak boren van de putten.

Dit is iets waarin ik me de laatste jaren helemaal in heb gespecialiseerd. En vind het dan ook leuk dat ik iets kan wat niet alle mensen binnen ons bedrijf kunnen doen.

4 – Wanneer voldoet een putrand aan jou hoge kwaliteitseisen? Wanneer is hij pas echt goed?

Als hij er straks in zit, netjes is afgewerkt en we van de opdrachtgever complimenten krijgen.

5 – Op welk prestatie of project van de afgelopen jaren ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik op een project in Veenendaal. We hebben die dag totaal 48 putten gesteld met meerdere ploegen. Dit was voor ons een nieuw record!

6 – Waarom zouden jonge mensen moeten kiezen voor een baan in de infra?

Lekker elke dag buiten. Leuke collega’s, we werken door heel Nederland en zelfs heel soms daarbuiten. Je krijgt de mogelijkheid om dingen te leren en je door te ontwikkelen.

Wij zoeken jou!

2 vacatures