BEPROEFD & BESTENDIG

het resultaat van denkers en doeners

BEPROEFD & BESTENDIG

het resultaat van denkers en doeners

Onze visie

Specialist op het gebied van duurzaam wegenonderhoud word je niet zomaar. Als voormalig stratenmakersbedrijf – opgericht in 1938 – vonden we onze roeping in de praktijk. Door vanaf dat moment te focussen op duurzame oplossingen, zijn we uitgegroeid tot de marktleider die we vandaag de dag zijn.

In de rijke historie van ons aannemersbedrijf hebben we ons altijd beziggehouden met wegen. In de jaren ‘90 zijn we ons daarin volledig gaan specialiseren. Daarbij zoeken we altijd naar oplossingen die het meeste rendement genereren voor onze opdrachtgevers.

We zijn van nature niet snel tevreden. Daardoor is optimaliseren een woord dat onlosmakelijk aan onze aanpak verbonden is. Oók als dat betekent dat we het helemaal zelf moeten doen. En doen we onze opdrachtgevers een belofte? Dan komen we die na. Door verregaande flexibiliteit te combineren met beproefde methodes zorgen we altijd voor sterk, veilig en duurzaam resultaat.

“We zijn van nature niet snel tevreden.”

Denkers en
doeners

Het geheim van ons succes? Dat zit ‘m uiteraard in onze specifieke kennis en jarenlange ervaring. Die worden vakkundig bewaakt door een team van denkers en doeners.

Een combinatie van aanpakkers en denkkracht: dát maakt ons tot de innovatieve specialist die we zijn. Aan de ene kant hebben we alle benodigde technische kennis in huis om opdrachtgevers snel en gericht aan een oplossing te helpen. Aan de andere kant investeren we voortdurend in de kunde en ontwikkeling van onze medewerkers, want persoonlijke groei is waarom ons team excelleert.

Afspraak maken?

De onmisbare factoren voor duurzamere wegen

Download vrijblijvend ons laatste e-book met o.a:

– Onderzoek CBS
– Onze visie op duurzaam wegbeheer
– Oplossingen voor duurzaam onderhoud
– Inspiratie van onze projecten
– routekaart naar duurzamere wegen
– The next step

DOWNLOAD E-BOOK

Een combinatie van aanpakkers en denkkracht: dát maakt ons tot de innovatieve specialist die we zijn.

Onze rayonmanagers stellen zich voor

Bas Tiemens

Bas Tiemens
Rayon Zuid

Mirjam van den Broek

Mirjam van den Broek
Rayon Noord

Jaap Ebbers

Jaap Ebbers
Rayon Midden

Om onze opdrachtgevers in alle hoeken van Nederland snel en op maat te bedienen, werken we met rayonmanagers. Zij zijn niet alleen zeer ervaren, maar weten ook als geen ander hoe u een uitdagende situatie het beste kunt aanvliegen. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? Dan komt een van onze experts binnenkort graag bij u langs.

VAN DEN BROEK VAN 1938 TOT NU

Meer dan tachtig jaar bedrijfshistorie laat zich natuurlijk onmogelijk in een paar regels vangen. Daarom zoomen we in op zeven belangrijke momenten in onze geschiedenis.

1938

Oprichting Van den Broek Heteren

De broers Albert en Johan van den Broek starten een wegenbouwonderneming. Om werk uit te mogen voeren voor de plaatselijke overheid, vraagt Alberts vrouw Louise in 1938 een aannemersverklaring aan. Vanaf dat moment mikt Van den Broek vooral op stratenmakerij en wegenbouw.

1989

Begin ontwikkeling Pro-systeem

Het herstellen van putranden wordt een steeds belangrijker onderdeel van de werkzaamheden. Daarom ontwikkelen we – in samenwerking met mortelleverancier Poltec – een duurzame en robuuste herstelmethode voor verzakte putten. De markt leert ons steeds meer kennen als specialist.

2004

Ontwikkeling O-linq

We starten met de ontwikkeling van O-linq: een ingenieus putrandsysteem dat verzakte putranden in het wegdek voorkómt. De eerste ronde put boren we in Hilversum. Hoewel het systeem op dat moment nog niet optimaal functioneert, zien we – net als onze opdrachtgevers – direct de enorme meerwaarde.

2019

Introductie autonome boormachine

De eerste generatie ronde putten boorden we met een geïmporteerde freesmachine. Maar na jaren bouwen en ontwikkelen, introduceren we onze eigen autonome boormachine ter ondersteuning van O-linq. Deze zelfrijdende machine is speciaal ontwikkeld voor het efficiënt en nauwkeurig uitboren van putranden. In 2019 stellen we de 30.000e putrand in ons bestaan.

“DE WEGEN VEILIG EN STERK, DOOR ONS MENSENWERK”

Een combinatie van aanpakkers en denkkracht: dát maakt ons tot de innovatieve specialist die we zijn.

Kennis maken?

“DE WEGEN VEILIG EN STERK, DOOR ONS MENSENWERK”

Een combinatie van aanpakkers en denkkracht: dát maakt ons tot de innovatieve specialist die we zijn.

Kennis maken?

Wij zoeken jou!

2 vacatures