ALLES VOLGENS PLAN

5 vragen aan Gert Wiltink – Productmanager Putsteltechnieken

ALLES VOLGENS PLAN

5 vragen aan Gert Wiltink – Productmanager Putsteltechnieken

5 vragen aan Gert Wiltink

1 – Waarin blinkt Van den Broek Heteren uit?

We hebben veel specifieke kennis en ervaring op het gebied van Put stel technieken en asfaltreparaties en kunnen dat flexibel inzetten.

Daarnaast is Van den Broek een bedrijf wat de klant echt centraal heeft staan, we hebben daar veel aandacht voor.

De klanttevredenheid is daardoor hoog. De klant weet wat men aan ons heeft en zijn tevreden op het vlak van afspraken en planning als ook de professionele uitvoering en oplevering.

2 – Wat is je grootste prestatie als je denkt aan de afgelopen jaren bij van den Broek?

De groei van de afdeling PST (PutStelTechniek). We hebben met elkaar veel werk verzet, veel potentiële opdrachtgevers geïnformeerd en geënthousiasmeerd over het nieuwe O-linq concept. M.a.w. we hebben O- Linq goed op de kaart gezet. Als je kijkt hoeveel succesvolle projecten we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Met als eindresultaat een technisch solide eindproduct voor de klant. We zien gewoonweg bijna nooit klachten voorbijkomen, dat zegt toch wel iets.

Daarnaast ben ik er trots op dat we de in de loop van de jaren een grote kring van vaste klanten hebben opgebouwd.

3 – Hoe complex is het om een nieuwe putsteltechniek te introduceren in de infra?

In de infrastructuur is de veiligheid van de weggebruiker steeds belangrijker geworden. Maar dat betekent wel dat je dit bij een nieuwe oplossing moet kunnen aantonen. En dat je in het beginstadium van een nieuwe ontwikkeling hier alle partijen van moet overtuigen en informeren. Dat is een intensieve maar mooie klus geweest.

4 – Waarin heeft dit de Nederlandse infrastructuur vooruitgeholpen?

Doordat het O-linq principe zo betrouwbaar is lopen de aannemers veel minder risico op het gebied van de putranden. De faalkosten zijn veel lager in vergelijking met het traditionele systeem. De opdrachtgevers, denk hierbij aan gemeenten en provincies, krijgen nu een goed, veilig en betrouwbaar product.

5 – Wat wil je de jaren voorafgaand aan het pensioen nog voor elkaar krijgen?

Dat we productie volume en kwaliteit op peil weten te houden. Allereerst zou ik graag gezond mijn pensioen/ AOW halen. Maar ik hoop ook mee te werken aan het verder optimaliseren van het kwaliteitsniveau en productieniveau van de uitgevoerde projecten.

Wij zoeken jou!

2 vacatures